+35 års erfaring​

sports-and-competition (1)

Specialister i alle slags gravsten​

cementery (2)

Bredt udvalg af gravsten

good (1)

Stenkulpturer til salg i forskellige materialer

Stenhugger Jørgen-Martin Pedersen har gennem mange år formgivet forskellig kunst, herunder stenskulpturer i granit og malerkunst. Værkstedet ligger på ​Gl. Hovedvej 5 i Bramming, tæt på Esbjerg og Vejen.


Når jeg arbejder med mine skulpturer i sten, eksperimenterer jeg både med forskellige udtryk, former og granittyper. Det samme gælder også mine malerier.

På denne måde kan du både få ​billedhuggerkunst, der passer til reolen derhjemme, den tomme plads på stuegulvet, stenskulpturer til haven eller store skulpturer på offentlige pladser. 

stenkunst TIL ALLE FORMÅL

​​Udvalget er en blanding af små stenskulpturer i granit og større stenkunst til haven eller andet, samt maleriprojekter, som jeg selv har skabt, som privat kunstner i mit værksted i Bramming.

​Et eksempel er ”Esbjerg Skibet” på Esbjerg Havn. Stenskulpturen er givet som gave til Esbjerg fra erhvervsmanden Tage Sørensen i anledning af hans 100 års fødselsdag i december 2015. 

​Nedenfor i galleriet kan du se et stort uddrag af de forskellige stenskulpturer og malerier, som jeg har udformet gennem tiden.​ 

Som kunstner og billedhugger, har jeg pyntet private haver og offentlige pladser, samt stuer og butikker og kontorer, med stenkunst og malerier.

Kunne du også tænke dig en stenskulptur til haven, hjemmet eller butikken? Kontakt mig eller kig forbi og se udvalget af stenskulpturer til salg.

få din egen stenskulptur i dag

​Ring gerne til mig, hvis du vil vide mere om ​billedhuggerkunst eller hvis du vil aftale personlig betjening i form af en konsultation eller et møde. 

Ring på telefon 75 19 05 29 allerede nu og forhør dig om stenskulpturer til salg eller aftal en tid du kan kigge forbi stenhuggeriet, for at sikre dig personlig betjening.

​Du kan også skrive til mig angående stenkunst til haven, hjemmet eller din butik, på e-mail info@vejrupstenhugger.dk. Find også vej til butikken lige her - få rutevejledning.

Ønsker du et tilbud fra din 

lokale stenhugger?

Skriv til os med oplysninger om den opgave du ønsker løst, og du vil blive kontaktet snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vejrup Stenhugger

v/ Jørgen-Martin Pedersen​

Telefon nr. 75 19 05 29

fax nr. 75 19 05 27​

E-mail: info@vejrupstenhugger.dk