+35 års erfaring​

sports-and-competition (1)

Specialister i alle slags gravsten​

cementery (2)

Bredt udvalg af gravsten

good (1)

Om stenhuggeriet og Jørgen Martin Pedersen​

Med mere end 35 års erfaring og en bred viden inden for granit og stenarbejde, har Vejrup stenhugger specialiseret sig i alle slags gravsten i forskellige granittyper, dekorationer, skrifttyper, special opgaver, skulpturer og småt samt stort stenkunst. Stenhuggeriet ejes af Jørgen Martin Pedersen og har eksisteret siden 1995.

Jørgen Martin blev født 1963 i Glyngøre og flyttede som barn til Bramming med sine forældre, hvor han boede det meste af sin barndom.Han har siden barnsben altid haft en sans for det kreative, og efter folkeskolen ville Jørgen Martin gerne bruge sine sine hænder og startede derfor på Stenhugger uddannelsen, på sjælland. Under uddannelsen var han lærling hos Martin Billeschou, Esbjerg og blev udlært i 1984.

I 1985 købte han som 21 årig ejendomme på Gl. Hovedvej 5. Han renoverede huset og i maj 1995 tog han springet og startede stenhuggeriet op.

Gennem tiden har Jørgen Martin lavet mange gravsten rundt i lokalområdet, men har også lavet forskellige stenkunst rundt i hele landet.

Jørgen Martin er gift og har 2 døtre.​

Vejrup Stenhugger

v/ Jørgen-Martin Pedersen​

Telefon nr. 75 19 05 29

fax nr. 75 19 05 27​

E-mail: info@vejrupstenhugger.dk