Stenkulpturer i forskellige materialer

Stenhugger Jørgen-Martin Pedersen har gennem mange år formgivet forskellig kunst, herunder stenskulpturer i granit og malerkunst. Værkstedet ligger på ​Gl. Hovedvej 5 i Bramming tæt på Esbjerg og Vejen.


Når jeg arbejder med mine skulpturer, eksperimenterer jeg både med forskellige udtryk, former og granittyper. Det samme gælder også mine malerier.

På denne måde kan du både få ​billedhuggerkunst, der passer til reolen derhjemme, den tomme plads på stuegulvet, i haven eller store skulpturer på offentlige pladser. 

Jeg HAR SKULPTURER TIL ALLE FORMÅL

​​Udvalget er en blanding af små stenskulpturer i granit og maleriprojekter, som jeg selv har skabt som privat kunstner i mit værksted i Bramming.

​Et eksempel er ”Esbjerg Skibet” på Esbjerg Havn. 

Stenskulpturen er givet som gave til Esbjerg fra erhvervsmanden Tage Sørensen i anledning af hans 100 års fødselsdag i december 2015.

​Nedenfor i galleriet kan du se et stort uddrag af de forskellige stenskulpturer og malerier, som jeg har udformet gennem tiden.​

Kontakt mig i dag

​Ring gerne til mig, hvis du vil vide mere om ​billedhuggerkunst eller hvis du vil aftale personlig betjening i form af en konsultation eller et møde. Ring på telefon 75 19 05 29 allerede nu.

Få tilbud af lokal stenhugger

Skriv til os med oplysninger om den opgave du ønsker løst, og du vil blive kontaktet snarest med et tilbud fra din lokale stenhugger​ i Bramming, Esbjerg og Vejen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vejrup Stenhugger

v/ Jørgen-Martin Pedersen​

Telefon nr. 75 19 05 29

fax nr. 75 19 05 27​

E-mail: info@vejrupstenhugger.dk