For råd og vejledning

Ring på 75 19 05 29

Skulpturer i forskellige materialer

Jørgen-Martin Pedersen har gennem mange år formgivet forskellig kunst, herunder skulpturer i granit og malerkunst. Værkstedet ligger i Vejrup tæt på Bramming nær Vejen, Esbjerg og Ribe.


Når Jørgen-Martin arbejder med sine skulpturer, eksperimenterer han både med forskellige udtryk, former og granittyper. Det samme gælder også hans malerier. 

På denne måde kan du både få ​billedhuggerkunst, der passer til reolen derhjemme, den tomme plads på stuegulvet eller store skulpturer på offentlige pladser. 

VI HAR SKULPTURER TIL ALLE FORMÅL

​​Udvalget er en blanding af små skulpturer i granit og maleriprojekter, som Jørgen-Martin selv har skabt som privat kunstner i sit værksted i Vejrup.

​Et eksempel er ”Esbjerg Skibet” på Esbjerg Havn. 

Skulpturen er givet som gave til Esbjerg fra erhvervsmanden Tage Sørensen i anledning af hans 100 års fødselsdag i december 2015.

​Nedenfor i galleriet kan du se et stort uddrag af de forskellige skulpturer og malerier, som Jørgen-Martin Pedersen har udformet gennem sin tid.​

Kontakt os i dag

​Ring gerne til os, hvis du vil vide mere om ​billedhuggerkunst lavet af Jørgen-Martin, eller hvis du vil aftale personlig betjening i form af en konsultation eller et møde. Ring på telefon 75 19 05 29 allerede nu.

​​Beskrivelse af kunsten, priser og andre vigtige oplysninger står oplyst under billederne - For at se "klik" på billedet.

Alle priser er inklusiv moms.​​​

Vejstrup Stenhugger

v/ Jørgen-Martin Pedersen​

Telefon nr. 75 19 05 29

fax nr. 75 19 05 27​

E-mail: info@vejrupstenhugger.dk 

Gl. Hovedvej 5, Vejrup

6740 Bramming